Erren
nl en
contact
Bedrijfsprofiel Contact

Nieuws

Erren Recondition  genomineerd voor de...
Lees meer...

Peter Erren: Al 35 jaar zorgt ons team van gekwalificeerde...
Lees meer...

De afgelopen maanden zijn de weersomstandigheden in het verre...
Lees meer...

De afgelopen maand heeft onze General manager Sjef Vloemans...
Lees meer...


Handelsregister: 9008872
VATnr.: NL002619684B01

Copyright 2018 Erren Recondition
Disclaimer - FAQ

Design: www.mediaz.nl
Linkedin

De onmisbare schakel in de handel met Aziƫ

Het grootste deel van onze schoenen, kleding en accessoires komt uit Azië. Prachtige artikelen van A-kwaliteit. Toch zijn veel van die producten bij aankomst niet direct geschikt voor de verkoop. Beschadigingen, vuil, schimmel, slechte afwerking of een te hoog gehalte aan schadelijke stoffen zijn helaas aan de orde van de dag. Misverstanden met de producent, transportproblemen en strenge Europese regelgeving zijn vaak de oorzaak.

Terugsturen is geen optie. De kosten zijn torenhoog en u wilt natuurlijk te allen tijde uw afspraken met uw klanten nakomen. Erren Recondition herstelt uw producten en brengt ze terug in de staat en kwaliteit die u voor ogen heeft. We behoeden ze van vernietiging en dragen zo een belangrijke steen bij aan uw rendement aan het milieu.


Erren Recondition ziet in elk probleem een uitdaging. Met creatieve oplossingen kunnen we zelfs de meest uitzichtloze schades omvormen tot een perfect product van A-kwaliteit. Het enige wat Erren Recondition zeker niet kan, is wat u niet vraagt.